Monumenten

Indien u in bezit bent van een monument of u beschouwt uw pand als u eigen monument(je) dan wilt u natuurlijk dat alles met zorg en oog voor detail wordt uitgevoerd. Hiervoor bent u bij ons aan het goede adres.

Het begint bij het vakkundige inventarisatie voor aanvang van de werkzaamheden tot het gebruik van de juiste monumentenkleur. Vanwege het bijzondere karakteristieke karakter van een monument komen er vaak onvoorziene problemen voor. Om dit vooraf goed in te schatten is ervaring een noodzaak.

Door jarenlang werk te verrichten aan monumenten (ca. 150-200 panden per jaar) weten wij precies waar op gelet moet worden om uiteindelijk het gewenste eindresultaat te verkrijgen. Niet alleen voor schilderwerk maar ook voor ander herstelwerk zoals vakkundig loodgieterwerk, voegwerkherstel of timmerwerk(houtrot) hebben wij oog en kunnen u hiermee verder helpen.

Door de juiste bedrijven om ons heen te verzamelen bespaart u daardoor o.a. kosten op bijvoorbeeld steigerhuur of kunt u uw huis, kantoor of trappenhuis weer sneller in gebruik nemen. Bij al deze werkzaamheden heeft u één aanspreekpunt en de zekerheid dat alles vloeiend verloopt.

Dus heeft u onderhoud aan uw pand (binnenzijde of buitenzijde) neem contact met ons op voor een afspraak