De winterschilder

Winterkorting op binnenschilderwerk (vanaf November tot Maart)
Is uw pand aan de binnenzijde toe aan een nieuw , fris gezicht? Denk dan eens aan de winterschilder. Onze schilders zorgen in de wintermaanden dat de binnenzijde van uw kantoor, trappenhuis, woonvertrekken er weer mooi bij komen te staan.Van Particulier tot bedrijf. En van schoolgebouw tot winkelruimte. En vanwege de “winterschilder korting” is dat elke winter weer voordelig.

U kunt bij ons terecht voor goed en uitgebreid advies en we komen graag langs om uw wensen te bespreken. Moderne kleurcombinaties, toe te passen materialen en mogelijke technieken ter verfraaiing of bescherming? We vertellen u er graag alles over. Het voordeel dat in uw situatie is te behalen, rekenen we u meteen voor. In overleg met u bepalen we vervolgens de werkplanning en brengen we een offerte uit. U bent ervan verzekerd dat uw opdracht professioneel wordt uitgevoerd door J.Simons B.V.

Opgeknapt én milieuvriendelijk
De Winterschilder geeft uw huis niet alleen een mooie, frisse uitstraling, het gebeurt ook op een milieuverantwoorde manier. Bij binnenschilderwerk passen wij vrijwel altijd oplosmiddelarme
verf toe. Deze verfsoort is beter voor mens en milieu. De kwaliteit van de nieuw e verfsoorten bewijst zich ook op lange termijn: kleur en glans blijven langdurig mooi!

0